Registre 8

Pels registres 8 i 9 he realitzat dinou fotografies en analògic amb la intenció de trobar fotografies promocionals pel documental sobre el barri. Compartiré amb vosaltres nou en aquesta entrada i deu en la següent. Aquest carret ha sigut utilitzat en una càmera analògica que vaig recuperar dels meus pares i que ja fa anys que la utilitzo. Malgrat això, he volgut sortir de la meva zona de confort i he fet servir una pel·lícula en blanc i negre per primer cop, i veient els resultats, no serà l’últim. 

Les nou fotografies d’aquest registre presenten el barri, la seva arquitectura d’edificis molt alts i la seva estètica en general. La primera fotografia presenta la ja presentada Torre de la Miranda, una torre que la vam plantejar com una possible frontera entre el barri i la gran ciutat: Barcelona. Després veiem una fotografia que presenta el mirador que hi ha en aquesta plaça amb vistes a Barcelona amb un cartell propagandístic electoral del partit PSOE en primer pla. Seguidament, un conjunt de fotografies del barri. 

Espero que us agradin. 

Deixa un comentari